dimarts, 15 de desembre del 2009

3 day in London

(abans comencar dir que no podrem posar ni accents, ni c's trencades, ni res que no estigui en aquest teclat angles).

Ha estat un dia "trepidant", caminant amunt i avall, un no parar. Acabem d'arribar i tenim els peus que treuen fum, al menys els meus(grrr quin mal).

Primer hem visitat el Museu d'historia Natural, l'entrada ens ha impactat, un esquelet de dinosauri geganti i altres especies prehistoriques (d'aqui uns anys poder i sere jo). La veritat es que ens ha agradat molt i no hem tingut prou temps per vistar-lo tot.

Despres, tot just al costat, hem visitat el Museu de la Ciencia, on hi ha un munt d'aparell, cotxes antics, naus espaials, cotxes de formula 1 i un no acabar de coses que ens han sorpres molt.

Tot plegat molt recomanables tots dos museus.

tot seguit hem anat caminat tots junts cap al "Glamuros" Harrods, on d'entrada no ens deixaven entrar perque calia entrar amb un adult, amb grups petits, pero finalment hem pogut anar entrant. Podem definir el Harrods amb els seguents adjectius: Very expensive, imments, nomes a l'abast de visas oro, nomes cal dir que hi havia bolis a 3500 euros i una planxa de brillants(finalment hem decidit de no camprar-la, massa barata).

Hem dinat amb 5 minuts i hem anat cap a la Catedral de St Paul te una cupula magnifica. I d'aqui cap al teatre Globe, on Shakespeare representava les seves obres i fet tal com era originalment . Hem entrat, hem menjat una mica i hem comprat algun record.

Hem visitat un altre museu modern i hem comencat a caminar cap a la zona de Coven Garden, ja estavem molt cansats, pero amb les forces que ens quedaven encara hem pogut en el temps lliure que teniem anar a donar un tom.

I finalment a les 19:00 hem entrat al musical, Les Miserables, no teniem clar si ens agradaria, pero per sorpresa nostra, tot i no entendre-ho tot, ens ha agradat, els decorats i la interpretacio de la historia ha estat el que mes.

Hem sortit que ja eren les 22:00 i encara no haviem sopat, aixi que hem tingut 45 minuts per fer-ho(ho hem fet amb un restaurant xines aprofitant que estavem al barri xino) i anar cap a l'hotel.

I aqui ens teniu, i a continuacio us penjarem noves fotografies.

Laia, Julia, Nuria, Alba i Eva i el corresponsals a London City